Circuit Israel - 5 nopți / 6 zile - plecare din București

 

 

PLECARI 2023 : 28 Februarie ; 31 OctombrieTARIF :  799 €/persoana

Supliment camera single :    270 €  

 

Nota : tariful este calculate pentru un grup de 40 de turisti. In cazul in care numarul de turisti nu se intruneste, tariful se recalculeaza sau se reprogrameaza excursia

Program

 

ZIUA 1          BUCURESTI           TEL AVIV                      

                                                                                                    
Ne deplasăm spre Lida și vizităm Biserica Sfântului Gheorghe unde se află cripta cu mormântul marelui Mucenic, apoi deplasare spre Ein Karem-patria Sfântului Ioan Botezătorul, vizitarea bisericii și a criptei în care s-a născut “cel mai mare om născut dintr-o femeie”, fântâna Fecioarei Maria. Tur panoramic în jurul porților Cetății Sfinte, Ierusalim. Cazare hotel 4* în Betleheem.
 Cina

 


ZIUA 2       MUNTELE SION


Continuarea călătoriei în deșert cu minibuse arabe până la Mănăstirea Sfântului Sava și a Sfântului Teodosie plus grota magilor unde se află mormintele Sfinților Teodosie, Sfânta Sofia mama Sfântului Sava, Sfânta Evloghia mama Sfântului Teodosie și Sfânta Teodora mama Sfinților Cosma și Damian, apoi vizitare Biserica Păstorilor – Bisericii Nativitatii și a criptei unde s-a nascut Domnul. Biserica catolică Sfânta Ecaterina. Grota Laptelui. Vizită pe Muntele Sionului la Biserica Adormirii Maicii Domnului și Foișorul –Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David. Vizită la Zidul Plângerii. Cazare hotel 4* în Betleheem.                     
              Mic dejun                      Cina

 


ZIUA 3     MUNTELE MASLINILOR         IERUSALIM

                                     

Începem pelerinajul urcând pe Muntele Maslinilor, vizitarea Mănăstirii Eleon, a bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flavit (Domnul a plâns), Biserica Națiunilor (Agoniei), Grădina Getsimani cu Biserica Mormântului Maicii Domnului și Peștera Getsimani. Vom intra în cetate prin Poarta Sfântului Stefan (Poarta Leilor). Vizitarea casei în care a locuit Maria în Cetatea Antonia. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 “Stații” în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, Piatra ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare hotel 4* în Betleheem.
                         Mic dejun                 Cina       

 

   
ZIUA 4       HOZEVA

Deplasare catre Ierihon, vom vizita Manstirea Sfantul Gheorghe de la Hozeva, unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul de la Neamt – Intrare în orașul Ierihon-cel mai vechi oraș din lume: vizită la biserica greco-ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zacheu și Așezământul românesc de la Ierihon-Coborâm la Marea Moarta, -400m., cea mai joasă mare de pe glob și vom ajunge la-Qumran-(vechiul Centru al Esenienilor) la Marea Moartă, scurtă oprire la magazinul cu produse cosmetice. Deplasare spre Nord, spre Galileea urcând pe Valea Iordanului. Yardenit-vizită la locul amenajat al botezului. Cazarea în orașul Tiberias hotel 4*.
              Mic dejun                    Cina           

 ZIUA 5        NAZARET  


Deplasare la Cana, vizită la biserica ortodoxă aflată pe locul casei lui Simion Cananitul unde a avut loc prima minune din Galileea, transformarea apei în vin-Nazaret. Vizitarea Bisericii ortodoxe cu hramul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril unde se află izvorul Mariei – biserică pictată de Frații Moroșanu în anul 1977. Vizitarea Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul mijlociu – Capernaum-Cetatea Domnului, Tabha unde Iisus a săvârșit minunea înmulțirii a 5 pâini și 2 pești. Muntele Fericirilor, vizitarea biserici. Opțional în funcție de timp, plimbare cu o copie a “bărcii lui Isus” pe apele Mării Galileea, sau vizită la Capris-fabrica de aur și diamante. Cină și cazare în Tiberias hotel 4*.
                  Mic dejun          Cina     

             

           
ZIUA 6      MUNTELE TABOR


Părăsim Tiberias și ne îndreptăm spre Muntele Tabor – vizitarea bisericii ortodoxe aflată pe locul schimbării la față. Ne îndreptăm către Haifa, splendid oraș-port la marea Mediterană, aflat într-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom privi Templul cultului Bahai, cu grădini suspendate pe terase – etajate, superioare grădinilor de la Versailes. Vom vizita Biserica Stela Maris – Steaua Mării, cu grota Sfântului Ilie Tesviteanul. Ne îndreptăm spre Aeroportul Ben Gurion pentru decolare spre București.        
             Mic dejun                 Cina    


TERMENI SI CONDITII DE CALATORIE  
Achiziționarea oricăror servicii de călătorie oferite de Touropa , constituie un aranjament contractual între Turist  și Touropa , și reprezintă acceptarea Termenilor și Condițiilor . Asigurați-vă că citiți cu atenție și că înțelegeți termenii și condițiile înainte de rezervare .

IMPORTANT
•    Datele de calatorie, itinerariul si tariful pot fi obiectul unor modificari
•    Pentru rezervarea locului este necesar un depozit nerambursabil in caz de anulare a calatoriei din vina Turistului.
INCLUDE :
-    Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv si retur
-    Cazare 5 nopti in hoteluri de 4 stele
-    Mic dejun si cina zilnic, conform programului
-    tururile zilnice si intrarile incluse.
-    -Taxi Tabor, Hozeva si Sf. Sava.
-    intrare libera la obiectivele din program.
-    autocar modern cu aer conditionat,conform programului.
-    Ghid atestat de Ministerul turism de limba romana specializat in actiuni turistice si pelerinaje.
-    Insotitor de grup pe toata durata excursiei
NU INCLUDE :
•    bacsisiul
•    asigurare de calatorie
•    bagaj de cala


PLECARI 2023 : 28 Februarie ; 31 Octombrie

TARIF :  799 €/persoana

Supliment camera single :    270 €    

Nota : tariful este calculate pentru un grup de 40 de turisti. In cazul in care numarul de turisti nu se intruneste, tariful se recalculeaza sau se reprogrameaza excursia

Pentru detalii suplimentare si rezervari, nu ezitati sa ne contactati la emailul sau telefonul de mai jos. Va asteptam cu drag !