Bun venit la Pensiunea Crasna !

.

Pensiunile Hanul Banului si Pensiunea Crasna au fost construite in stil traditional printr-o combinatie reusita de lemn si piatra naturala in ideea de a oferi confort si intimitate.

.
In cautarea linistii, a unei ambiante placute, a aerului nepoluat si a unei odihne binemeritate va punem la dispozitie 18 camere diferit decorate.

Camere

.

Pensiunea Crasna clasificata la 4 margarete dispune de zona de relaxare si petrecere a timpului liber (sufragerie, loc de servit masa) si 12 camere duble (10 camere matrimoniale si 2 camere twin).

Toate camerele sunt dotate standard cu urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit, baie proprie, televizor LCD, aer conditionat, mic dejun inclus

 

Servicii

Restaurantul Hanul Banului, va ofera o terasa de vara incantatoare,unde muscatele de la ferestre va transpun intr-un peisaj rural.
Complexul dispune de o parcare mare, amenajata, cu acces facil pentru autocare.

Pentru grupuri organizam la solicitare:
~ mese festive cu program folcloric si formatie cu muzica live
~ foc de tabara

Complexul Transalpina este amplasat la 5 km de Novaci-punctul de plecare dinspre Oltenia al soselei Transalpina,  in Comuna Crasna, Sat Aninisu din Vale, Judetul Gorj , in depresiunea subcarpatica a Olteniei cunoscuta sub numele de depresiunea Carpinis-Novaci in contactul acesteia cu muntii Parang.

Departe de stresul cotidian ! Te așteptăm în inima naturii !

.

Pentru detalii suplimentare sau rezervări ne puteți contacta la telefonul sau emailul de mai jos

ori pe site-ul dedicat Complexului Transalpina:

www.complextransalpina.ro