Program cu autocarul, plecare din Craiova

... pe urmele monarhiei habsburgice de altădată

4 nopți / 5 zile

ZIUA 1 (30.11) : CRAIOVA - BUDAPESTA ( 635 Km ).Intalnire cu insotitorul de grup la ora 07:00 – in fata Primariei. Deplasare pe ruta Craiova –Timisoara–Budapesta. Sosire in Budapesta.: Tur panoramic la Budapesta: Bulevardul Andrassi, Piata Eroilor, Parlamentul ; Cazare la hotel 4* Budapesta.

ZIUA 2 (01.12.) : BUDAPESTA –VIENA ( 243 Km ) Mic dejun. Inainte de a parasi capitala Ungariei, va propunem , optional , vizita Parlamentului Ungar , una dintre cele mai vechi clădiri legislative din Europa, si cea mai emblematica cladire a Ungariei , in care puteti merge până la marile scări ornamentale, putand admira frescele de pe tavan precum si statuile lui Stefan și Iancu de Hunedoara. Sosire la Viena , un oraș impunător , cu clădiri uimitoare, monumente magnifice și bulevarde mărginite de copaci care te conduc de la palat la palat.Tur panoramic in Viena – celebrul Bulevard Ringstrasse - marginit de parcuri si palate; Opera, Palatul Hofburg, Parlamentul; Timp liber pentru cumparaturi la Shopping City Sud- pentru prima runda de cumparaturi . Cazare la hotel 4* vis-à-vis de centrul de cumparaturi Shopping City Sud.( Voesendorf).

ZIUA 3 (02.12) : VIENA Mic dejun. Se continua programul de shopping pe Mariahilfestrasse - strada cu 1.000 de magazine sau optional vizita la Palatul Schoenbrunn, capodopera care a fost reședința de vară a legendarei împărătese Maria Tereza cu parcul său minunat și interiorul care rivalizează cu Versailles. Seara, vizita la traditionala Piata de Craciun din fata Primariei- degustam celebrii carnati Wuerstl insotiti de Punch-ul traditional . Cazare la hotel 4* vis-à-vis de centrul de cumparaturi Shopping City Sud.(Voesendorf).

ZIUA 4 (03.12) : VIENA-BUDAPESTA ( 243 KM). Mic dejun. Popas la Parndorf pentru ultima runda de cumparaturi. Sosire in Budapesta. Vizita Piata de Craciun din Budapesta- Optional- cina la celebra New York Café , cunoscuta, ca ,, Cea mai frumoasa cafenea din lume,,. A intra în New York Café înseamnă a te scufunda într-un vis minunat Belle Epoque, locul in care marele scriitor al secolului XX lea, Sandor Marai, care el insusi a vizitat si a fost inspirat de cladirea istorica a spus: ,, Nu exista literatura fara o cafenea,, Vizitatorii sunt uimiți de fântâna de la intrare și candelabrele frumoase din sali, realizate manual la Venetia si de decorul istoric cu fresecele din intreaga cafenea..- Cazare la hotel 4* Budapesta

ZIUA 5 (04.12) : BUDAPESTA – Craiova ( 635 Km ). Mic dejun. Plecare spre tara. In cursul noptii, sosire la Craiova.

DATA DE PLECARE 2022 : NOEIMBRIE 30

 

Tarif : 345 €/persoana


Tariful exprima c/val 1 loc in camera dubla

Supliment camera single 110 eur/pers

Servicii incluse :


- transport cu autocar clasificat 3 stele ( A/C, video )
- 2 nopti de cazare cu mic dejun Budapesta – hotel 4 *
- 2 nopti cazare cu mic dejun Viena – hotel 4 *
- Tur panoramic la Budapesta si la Viena
- Ghid insotitor pe durata excursiei.


Servicii suplimentare contra-cost :
o asigurare medicala ~ 60 lei / pers
o Vizita Parlament Budapesta: 15 eur/pers
o Biletuld e intrare in Viena la Palatul Schoenbrunn:
Tur Imperial : 25 eur,
Tur Grand Tour: 30 eur,
o Cina New York Café : 60 euro/pers : Meniul cu 3 feluri de mancare preparate maghiare: Supă gulaș de vită cu tăiței de casă, „Paprikás” de pui cu tăiței și salată de castraveți cu smantanaTort pandișpan Somlói. Pachet băuturi alcoolice nelimitat (max. 1,5 ore)

Rezervă-ți chiar acum vacanța mult visată !

 

Pentru detaliile complete ale programului și informații suplimentare, vă rugăm să ne transmiteți fie un scurt email la adresa de mai jos fie un telefon la numărul de mai jos și revenim la Dvs în cel mai scurt timp posibil.

Vă așteptăm cu drag !